Apponyi Kastélyszálló, Hőgyész

2 Vélemények
Apponyi Kastélyszálló
Ady Endre Utca 2
7191 Hőgyész
Tolna

Leírás

Gróf Apponyi Kastélyszálló**** Egy igazgyöngy távol a világ zajától... Az Apponyi család egykori barokk kastélyában 31 szoba kialakítására került sor. A két szinten 4 lakosztály és 27 kétágyas szoba várja a vendégeket. A 27 kétágyas szobából 16 standard és 11 superior típusú, amelyek közül kettő mozgáskorlátozott vendégek által is használható.
Mindegyik szoba ablaka a csendes parkra néz. A 24 órás recepció mellett szobaszerviz szolgáltatást is nyújtunk, 7 - 22 óráig. A szobák jelentős része nem dohányzó; dohányzó vendégeink a kávézóban hódolhatnak szenvedélyüknek.
Szobatípusok: Apartman, Kétágyas szoba, (SUPERIOR 30 m2-nél nagyobb alapterülettel), Kétágyas szoba (STANDARD) A Magyar Turizmus Minőségi Díjat az Országos Idegenforgalmi Bizottság a Gróf Apponyi Kastélyszálló**** kimagasló minőségi munkájáért és eredményeiért ismerte el. (2006-2008) A Business Traveller Olvasóinak szavazata alapján 2005-ben a Gróf Apponyi Kastélyszál

 1. Szállás

Kulcsszavak:
Hotel, Szálloda, Wellness, Olcsó Szállás, Olcsó Szálláshelyek, Gyógyszálloda, Vendéglátás, Szállás, Idegenforgalom, Konferencia, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Szállók, Kastélyszálló, Kastélyhotel, Kastélyszálloda, Panzió, Turizmus, Panziók, Gyógyvíz, Élményfürdő, Fodrászat, Apartman, Utazás, Szállásfoglalás, Uszoda, Gyógyturizmus, Balneoterápia, Üdülés, Étterem, Szálláshely, Kávézó, Rendezvényszervezés, Gasztronómia, Gyógyászat, Apponyi, Apponyi Kastélyszálló, Hőgyészi Hotel, Hőgyészi Szállás, Hőgyészi Szálloda, Hőgyészi Szálláshely
Apponyi Kastélyszálló a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

galagonya2
Apponyi kastélyszálló

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ez volt a másik, ahová volt szerencsénk eljutni. A úszómedencéje tetszett leginkább, mivel ha jól emlékszem, 33 méter hosszú. A szállodai úszómedencék rendszerint ennél sokkal kisebbek. Kaptunk egy-egy masszázst, a vacsora nagyon finom volt. És szimpatikus volt, mert kb. 2 óra alatt odaértünk.
## hotel# szálloda# hőgyész
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Kovács Szilvia
Hőgyész Kastélyszálló

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mintha visszamentünk volna az időben. A kastély gyönyörű, a kápolnája esküvők tartására ideális. A wellness-részleges nagyon tetszett, 33 m-es a medence, sok a szauna, van termálvizes medence is - egy kellemes hétvégét töltöttünk ott. Szeretnénk még visszamenni.
## hotel# szállás# kastélyszálló
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Apponyi Kastélyszálló részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. ADY ENDRE UTCA 2
  7191  Hőgyész
 2. KOSSUTH LAJOS UTCA 1.
  7191  Hőgyész
 3. Rákóczi Utca 56.
  7173  Zomba
 4. Miklósvár U. 2
  7090  Tamási
 5. Szabadság U. 12
  7090  Tamási
 6. TÓ UTCA 3.
  7200  Dombóvár
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete